Rezultatet me 01.06.2013Admin: Qendrim HANQ Xhylani

Nota përf Punimi Prof.dr.Muhamet Aliu Lënda: Menaxhimi i riskut dhe sigurimet

Kollokfiumi i dytë  Kollokfiumi i dytë
Nr. Emri dhe Mbiemri  Nr.index Testi Pikë % Nota Testi Pikë % Nota

1 Adelina Gashi 05 175 49 47.0   96 10 43 43.0 100 10 10 P
2 Anita Ejupi 05 1197 49 40.0   82 9 43 43.0 100 10 10
3 Arbnora Tara 05 031 49 47.0   96 10 43 28.0   65 7 10 P
4 Arita Rexhaj 05 162 49 47.0   96 10 43 36.0   84 9 10 P
5 Bekim Biboviq 05 452 49 42.0   86 9 43 39.0   91 10 10
6 Blerina Rrmoku 05 355 49 47.0   96 10 43 35.0   81 9 10
7 Fatlinda Kuci 05 540 49 44.0   90 9 43 41.0   95 10 10
8 Fitim Sahiti 05 008 49 45.0   92 10 43 39.0   91 10 10
9 Fortesa Iberhysaj 05 803 49 41.0   84 9 43 41.0   95 10 10
10 Genc Idrizi 05 058 49 40.0   82 9 43 41.0   95 10 10 P
11 Kaltrina Mehmeti 05 077 49 43.5   89 9 43 39.0   91 10 10
12 Kaltrina Veselaj 05 073 49 49.0 100 10 43 43.0 100 10 10 P
13 Korab Dushullovci 05 066 49 45.0   92 10 43 38.0   88 9 10
14 Kreshnik Konjufca 05 221 49 45.0   92 10 43 36.0   84 9 10
15 Leutrime Berisha 05 223 49 49.0 100 10 43 40.0   93 10 10
16 Sebahate Qerimi 05 1175 49 45.0   92 10 43 30.0   70 7 10 P
17 Valmir Tolaj 05 048 49 46.0   94 10 43 37.0   86 9 10
18 Valton  Cakiqi 05 795 49 45.0   92 10 43 36.0   84 9 10
19 Anton Prenaj 05 2723 49 35.0   71 8 43 43.0 100 10 9
20 Armend Kozhani 05 234 49 38.0   78 8 43 41.5   97 10 9
21 Blerta Zharku 05 416 49 41.0   84 9 43 29.0   67 7 9
22 Edvina Thaqi 05 019 49 38.0   78 8 43 43.0 100 10 9
23 Fjolla Arifi 05 1721 49 49.0 100 10 43 33.0   77 8 9
24 Lulzim Fejzaj 05 110 49 41.0   84 9 43 38.0   88 9 9
25 Mimoza Llapashtica 05 2020 49 48.0   98 10 43 34.0   79 8 9
26 Nazlime Asaj 05 261 49 40.0   82 9 43 32.0   74 8 9
27 Pranvera Canolli 05 1927 49 42.0   86 9 43 32.0   74 8 9
28 Rina Sejdiu 05 027 49 39.0   80 8 43 36.0   84 9 9
29 Rrustem Gashi 05 406 49 44.0   90 9 43 32.0   74 8 9
30 Shpresa Dervodeli 05 016 49 37.0   76 8 43 43.0 100 10 9
31 Teuta Sylaj 05 1201 49 46.0   94 10 43 32.5   76 8 9
32 Veton Cakaj 05 5191 49 36.0   73 8 43 40.0   93 10 9
33 Arbnora Veliqi 05 1317 49 30.0   61 7 43 33.0   77 8 8
34 Ardian Bublica 05 139 49 44.0   90 9 43 23.0   53 6 8
35 Armend Kastrati 05 770 49 43.0   88 9 43 22.0   51 6 8
36 Donika Rrahmani 05 042 49 42.0   86 9 43 22.0   51 6 8
37 Drilon Thaqi 05 1857 49 30.0   61 7 43 31.0   72 8 8
38 Ekrem Kasumi 05 421 49 29.0   59 6 43 29.0   67 7 8 P
39 Leutrim Avdyli 05 1399 49 40.0   82 9 43 22.0   51 6 8
40 Liridona Hertica  05 332 49 39.0   80 8 43 27.0   63 7 8
41 Pajtim Gashi 05 2006 49 43.0   88 9 43 23.5   55 6 8
 42 Saranda Cakaj 05 229 49 34.0   69 7 43 30.0 70 7 8 P
43 Valon Millaku 05 029 49 38.0   78 8 43 33.0 77 8 8
44 Egzon Thaqi 05 298 49 28.0   57 6 43 29.0   67 7 7
45 Endrit Halitaj 05 2682 49 34.0   69 7 43 23.0   53 6 7
46 Ilir Shala 05 3526 49 33.0   67 7 43 22.0   51 6 7
47 Ilire Gashi 05 424 49 38.5   79 8 43 22.0   51 6 7
48 Iliriana Goci 05 280 49 31.0   63 7 43   7.0   16 6 7
49 Rina Buja 05 184 49 37.0   76 8 43 22.0   51 6 7
50 Edita Hasanaj 05 1889 49 23.0   47 6 43 24.0   56 6 6
51 Fidan Selmanaj 05 302 49 25.0   51 6 43 25.0   58 6 6
52 Ibadete Hasani 05 241 49 27.0   55 6 43 26.0   60 6 6